Vi har opdateret beskrivelsen af, hvordan vi bruger cookies, pr. 15. April 2019. Du kan læse vores nye information om brug af cookies her
Markedsføringsmateriale

Bemærk, at det fra den 24. oktober 2023 ikke er muligt at oprette nye investeringer via June.dk og June-appen. Til gengæld kan din virksomhed handle June-fonde fra virksomhedens opbevaringsdepot via Danske Banks andre digitale services.

Har din virksomhed investeret i June før den 24. oktober 2023, så vær opmærksom på, at der sker ændringer fra den 15. maj 2024 - læs mere i det brev, vi har sendt til virksomhedens e-Boks.

Væk med alt det besværlige

Hvad får din virksomhed ud af at investere med June?

Når du investerer med June, får du adgang til en professionel, let tilgængelig og fleksibel investeringsløsning.

 • Hæv og sæt ind som du vil

  Din virksomheds penge er ikke låst i June. Du kan til enhver tid sætte overskydende likviditet ind eller trække en del af investeringen ud til markedsværdien helt gratis. Der er intet loft for, hvor meget du kan investere.

 • Lave omkostninger

  Det koster årligt 0,69% + indirekte omkostninger at investere med June. Der er en lav pris sammenlignet lignende investeringstilbud.

 • Professionel investering

  June-fondenes investeringer bliver løbende optimeret og justeret af nogle af landets mest erfarne investeringseksperter. Så behøver du ikke selv gøre det.

 • Ansvarlig investering

  Junes investeringer er screenet, så dine penge kun bliver investeret i virksomheder, der lever op til standarder for klima, arbejdsvilkår, våbenproduktion, m.m.

Hvordan er det nu, det er...?

Man behøver ikke at vide alt om aktier og obligationer for at investere med June. Men hvis du alligevel gerne vil vide mere, har vi samlet alle de mest populære videoer på Junes blog om investering.

Lær om investering