Vi har opdateret beskrivelsen af, hvordan vi bruger cookies, pr. 15. April 2019. Du kan læse vores nye information om brug af cookies her
Markedsføringsmateriale

Intelligent opsparing

Virksomheder kan også investere med June

Prøv June nu

Mange virksomheder har penge stående til meget lav rente. Med June er det nemt at investere og potentielt få mere ud af din virksomheds opsparing. Det kræver ikke en LEI-kode, og du kan investere under virksomhedsskatteordningen.

Væk med alt det besværlige

Hvad får din virksomhed ud af at investere med June?

Når du investerer med June, får du adgang til en professionel, let tilgængelig og fleksibel investeringsløsning.

 • Hæv og sæt ind som du vil

  Din virksomheds penge er ikke låst i June. Du kan til enhver tid sætte overskydende likviditet ind eller trække en del af investeringen ud til markedsværdien helt gratis. Der er intet loft for, hvor meget du kan investere.

 • Lave omkostninger

  Det koster årligt 0,69% + indirekte omkostninger at investere med June. Der er en lav pris sammenlignet lignende investeringstilbud.

 • Professionel investering

  June-fondenes investeringer bliver løbende optimeret og justeret af nogle af landets mest erfarne investeringseksperter. Så behøver du ikke selv gøre det.

 • Ansvarlig investering

  Junes investeringer er screenet, så dine penge kun bliver investeret i virksomheder, der lever op til standarder for klima, arbejdsvilkår, våbenproduktion, m.m.

Sådan kommer din virksomhed i gang

Virksomheder kan investere med June, hvis de har en erhvervskonto hos Danske Bank og er enkeltmandsvirksomheder, A/S, ApS eller IVS.

Bliv erhvervskunde i Danske Bank

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig med e-mail, navn og CVR-nummer
 • Vælg den June-fond, du ønsker
 • Underskriv aftalen digitalt
 • Overfør penge og følg din investering

Prøv June nu

Hvordan er det nu, det er...?

Man behøver ikke at vide alt om aktier og obligationer for at investere med June. Men hvis du alligevel gerne vil vide mere, har vi samlet alle de mest populære videoer på Junes blog om investering.

Lær om investering