HVORFOR INVESTERE?

Kort fortalt: Du kan få mere ud af dine penge

For hvert år din opsparing står stille, bliver den lidt mindre værd. Når man investerer, har man mulighed for at lave om på det.

MYTER OM INVESTERING

Hvorfor er der ikke flere, der investerer?

Der er mange myter om investering. Mange danskere tror, at de ikke er ‘typen der investerer’. Det vil vi gerne lave om på.

Myte #1: "Det er meget kompliceret at investere"

Med June behøver du hverken have gået på business school eller læse Børsen for at investere. Besvar nogle simple spørgsmål og få vores anbefaling til en investeringsfond, som passer til dig.

Myte #2: "Investering er meget risikabelt"

Med June investerer du i en investeringsfond. Her bliver dine penge spredt til både aktier og obligationer i forskellige sektorer over hele verden. Det giver din investering meget stor spredning - det betyder, at risikoen kan begrænses til det niveau, du vælger.

Myte #3: "Investering er kun for folk med mange penge"

Med June kan man komme i gang for bare 100 kr. og lave faste månedlige indbetalinger. Prisen er under 1% i årlig omkostning. Så kan alle være med.

Derfor investerer jeg

Det er frihed for mig, at vide, at vi har styr på vores penge, og at de med stor sandsynlighed bliver til flere.

Louise Fredbo-Nielsen Fremtidsforsker og drivkraft i netværket Kvindeøkonomien Læs mere
Derfor investerer jeg

Hvis vi nogensinde skal have en fornuftig formue, så skal den på en eller anden måde vokse af sig selv.

Mads Reinholdt Rasmussen Roer og OL-guldvinder Læs mere

Hvem siger, investering er kedeligt?

På Junes blog tager vi jakkesættet af og snakker investering på en måde, hvor alle kan være med. Vi tager fat på alt fra de klassiske dyder til de nyeste trends. Læs med og deltag i debatten.

Læs med på Blog.june.dk
June bruger cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og føre statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere