Markedsføringsmateriale

Dine oplysninger

Det er vigtigt for os at passe godt på dine personlige oplysninger. Vi indsamler kun personoplysninger, som er relevante for dig for at kunne logge på June, for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse, og for at sikre, at du får den rigtige investeringsrådgivning af June.

Fordi June er en investeringsløsning, er June omfattet af MiFID II (Markets in Financial Instruments Directive fra 2014).

Da June er en tjeneste, der udbydes af Danske Bank, oprettes potentielle June-kunder af banken. Oplysninger til oprettelsen indsamles i henhold til kravene i hvidvasklovgivningen.

Hvornår bliver dine oplysninger slettet?

Hvis du er begyndt på processen med at få en anbefaling fra June, men endnu ikke fået din anbefaling, bliver dine oplysninger automatisk slettet efter to dage, men de kan dog opbevares med henblik på back up i op til 90 dage.

Hvis du har fået en investeringsanbefaling fra June, bliver de oplysninger, som er relevante for at kunne betjene dig som kunde, slettet efter en syvårsperiode, som foreskrevet af MiFID II. Hvis du har oprettet en investering med June, bliver dine oplysninger slettet efter en syvårsperiode, efter at din investeringsaftale med June er ophørt.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvor længe vi gemmer dine personoplysninger og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.

Hvordan kan du slette dine oplysninger?

Hvis du har været i gang med forløbet med at få en anbefaling, men ikke fået en anbefaling, bliver dine oplysninger automatisk slettet efter to dage, men de kan dog opbevares med henblik på back up i op til 90 dage. Hvis du ønsker at få dem slettet tidligere end dette, eller hvis du vil se en oversigt over dine oplysninger, kan du ringe til June Support på +45 45 12 22 30.

Hvis du har fået en anbefaling, bliver din oplysninger opbevaret i en periode på syv år. Har du underskrevet en investeringsaftale med June, bliver dine oplysninger først slettet efter en syvårsperiode, efter at din investeringsaftale med June er ophørt. Dine oplysninger kan ikke slettes tidligere end dette på grund af krav i MiFID II. Hvis du er kunde i Danske Bank og har adgang til Danske Netbank, kan du få en oversigt over dine oplysninger her. Har du ikke adgang til Danske Netbank, kan du få en oversigt over dine oplysninger ved at ringe til June Support på +45 45 12 22 30.

Du kan også læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her.