Dine oplysninger

Det er vigtigt for os at passe godt på din personlige data. Vi indsamler kun data, som er relevant for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse, og sikre at du får den rigtige investeringsrådgivning af June.

Fordi June er en investeringsløsning, bliver din data behandlet som beskrevet af EU-regulativerne GDPR (General Data Protection Regulation) og MiFID2 (Markets in Financial Directive, nummer 2).

Hvornår bliver min data slettet?

Hvis du har påbegyndt processen med at få en anbefaling fra June, men endnu ikke fået din anbefaling, bliver din data automatisk slettet efter seks måneder.

Hvis du har fået en investeringsanbefaling fra June, bliver de data, som relevante for at kunne betjene dig som kunde, slettet efter syv år, som foreskrevet af MiFID2. Hvis du har oprettet en investering med June, bliver dine data slettet syv år efter du holder op med at være kunde i Danske Bank.

Hvordan kan jeg slette min data?

Hvis du har været i gang med forløbet med at få en anbefaling, men ikke fået en anbefaling, bliver din data automatisk slettet efter seks måneder. Hvis du ønsker at få den slettet tidligere end dette, eller vil se en oversigt over din data, kan du kontakte June Support på +45 4512 2230.

Hvis du har fået en anbefaling, bliver din data først slettet efter syv år. Har du underskrevet en investeringsaftale med June, bliver din data først slettet syv år efter du ikke længere er kunde i Danske Bank. Din data kan ikke slettes tidligere end dette, da det er foreskrevet af MiFID2. Hvis du er kunde i Danske Bank og har adgang til Danske Netbank, kan du få en oversigt over din data her. Har du ikke adgang til Danske Netbank, kan du få en oversigt over din data ved at kontakte June Support på +45 4512 2230.

Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.